Matrasverlenger van 10 of 20 cm

Als u matras net iets te kort is voor het bed kan u een matrasverlenger gebruiken om de juiste lengte te bereiken.

Sorteer op
 • Matrasverlenger van 10 cm
  Matrasverlenger van 10 cm

  Deze matrasverlenger is gemaakt van HR-schuim en heeft een incontinentiehoes. De lengte is 10 cm. De breedte is 90 cm. De hoogte is 14 cm.

  € 59,95
 • Matrasverlenger van 20 cm
  Matrasverlenger van 20 cm

  Deze matrasverlenger is gemaakt van HR-schuim en heeft een incontinentiehoes. De lengte is 20 cm. De breedte is 90 cm. De hoogte is 14 cm.

  € 69,95
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.