Accessoires voor stoelen

Sorteer op
 • Couch Tray, sta-op hulp en tafeltje in één - MWTRAY 2050
  Couch Tray, sta-op hulp en tafeltje in één - MWTRAY 2050

  Veilig zitten en opstaan uit bank en stoel. De Couch Tray is een sta-op hulp en tafeltje in één. De hoogte van de sta-op greep is verstelbaar. Het tafelblad kan geheel weggedraaid worden. De sta-op hulp is verstelbaar voor…

  € 239,00
 • Sta-op hulp Uplfit - MWUPL 105, hulpmiddel om op te staan
  Sta-op hulp Uplfit - MWUPL 105, hulpmiddel om op te staan

  Sta-op hulp, hulpmiddel om eenvoudig op te staan. Deze mechanische sta-op hulp brengt u langzaam in zitpositie. De sta-op hulp ontlast de knieën met 80%. Vanuit die positie brengt de sta-op hulp u iets omhoog en naar voren.

  € 199,00
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.