Nieuwe badplanken

Stevige badplanken van een goede kwaliteit en betaalbaar. De badplanken zijn in verschillende maten en soorten verkrijgbaar. U heeft de keuze uit nieuwe badplanken en tweedehands badplanken.


 

Sorteer op
 • Badplank met handgreep van Zorgoutlet - PR46409
  Badplank met handgreep van Zorgoutlet - PR46409

  Badplank met handgreep. Deze badplank heeft een stevige handgreep en gaatjes voor waterafvoer. Deze badplank met handgreep is in de breedte verstelbaar door de rubberen anti-slip doppen te verplaatsen.

  € 58,95 € 52,95
 • Lichte sterke badplank Slatted
  Lichte sterke badplank Slatted

  Lichtgewicht plastic badplank van zeer goede kwaliteit. Deze lichte badplank is sterk, comfortabel en heeft een goede waterafvoer. Deze badplank is makkelijk te bevestigen. Verkrijgbaar in drie verschillende lengtes.

  € 52,95
 • Verstelbare badplank van 68 cm, om veilig te douchen in bad
  Verstelbare badplank van 68 cm, om veilig te douchen in bad

  Met deze badplank van 68 cm met anti-slip zitvlak en rood handvat kunt u weer veilig douchen in bad. Deze badplank biedt comfort, veiligheid en stabiliteit in bad. De lengte is aan te passen aan de badbreedte.

  € 59,95
 • Verstelbare badplank van 73 cm, om veilig te douchen in bad
  Verstelbare badplank van 73 cm, om veilig te douchen in bad

  Deze badplank van 73 cm met anti-slip zitvlak heeft een rood handvat en ingebouwd zeepbakje. Deze badplank biedt comfort, veiligheid en stabiliteit in bad. De lengte is aan te passen aan de badbreedte.

  € 59,95
 • Badzitje in breedte en hoogte verstelbaar - MWPR-BS-PP-B
  Badzitje in breedte en hoogte verstelbaar - MWPR-BS-PP-B

  Badzitje in breedte en hoogte verstelbaar. Dit badzitje is in 3 posities in hoogte verstelbaar.

  € 99,75
 • Badplank met handvat, Fresh - ALM81600024
  Badplank met handvat, Fresh - ALM81600024

  Deze badplank met handvat heeft een unieke vorm met een brede zijde die steun geeft bij het in en uitstappen. De smalle zijde van deze badplank met handvat is voor betere bereikbaarheid van de intieme zone.

  € 104,95
 • Lichte badplank, Atlantis - PR46042
  Lichte badplank, Atlantis - PR46042

  Deze lichtgewicht badplank is uniek. Plaats de plank aan de achterzijde van het bad voor extra beenruimte en stabiliteit. Deze badplank heeft grote openingen voor persoonlijke hygiëne terwijl u dus extra veilig extra zit!

  € 104,95
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.