Antislip douche- en badmatten

Verschillende antislip douche- en badmatten voor veiligheid in uw badkamer.

Sorteer op
 • Badmat met zuignappen - PR45047
  Badmat met zuignappen - PR45047

  Badmat. Deze rubberen badmat heeft een geribbeld oppervlak voor meer grip. De zuignappen zorgen ervoor dat de mat niet wegglijd. Het water op de mat loopt vanzelf weg. Kan in de machine gewassen worden.

  € 13,95
 • Anti-slip rondjes voor in bad - PR61668-D
  Anti-slip rondjes voor in bad - PR61668-D

  Zelfklevende anti-slip rondjes, speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. Kan worden toegepast in bad, douche, badkamervloeren en andere oppervlaktes waar het regelmatig nat en glibberig wordt.

  € 14,95
 • Anti-slip badmat, badmat met zuignappen - DA1030-BL
  Anti-slip badmat, badmat met zuignappen - DA1030-BL

  Anti-slip badmat. Deze anti-slip badmat heeft zuignappen en is zeer veilig.

  € 13,95
 • Anti-slip badmat, badmat met zuignappen - DA1025-LG
  Anti-slip badmat, badmat met zuignappen - DA1025-LG

  Anti-slip badmat. Deze anti-slip badmat heeft zuignappen en is zeer veilig. De badmat is 75 cm x 35 cm en groen van kleur.

  € 12,95
 • Anti-slip strips voor onder de douche - PR61668-S
  Anti-slip strips voor onder de douche - PR61668-S

  Zelfklevende anti-slip strips, speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. Kan worden toegepast in bad, douche, badkamervloeren en andere oppervlaktes waar het regelmatig nat en glibberig wordt.

  € 14,95
 • Douchemat met zuignappen - PR45051
  Douchemat met zuignappen - PR45051

  Douchemat met zuignappen. Deze rubberen douchemat heeft een geribbeld oppervlak voor meer grip. De zuignappen zorgen ervoor dat de mat niet wegglijd. Het water op de mat loopt vanzelf weg. Kan in de machine gewassen worden.

  € 14,95
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.