Fietsbevestigers en accessoires voor uw boodschappenwagen

Fietsbevestigers en accessoires

Om een boodschappenwagen van Andersen met de fiets voort te trekken, heeft u twee speciale onderdelen nodig: een 1. koppelstuk en een 2. bevestigingsset (later op deze pagina toegelicht).

Van beide onderdelen bestaan meerdere typen, maar de twee onderdelen passen altijd precies in elkaar, ongeacht het type. Eenmaal bevestigd kunt u hierna met een simpele druk op een knop de trolley achter de fiets (en weer los) koppelen. Bovendien is de koppeling voorzien van een ingebouwde anti-kantelbeveiliging. Ook kunt u kiezen voor een slot als extra beveiliging.
 

Boodschappenwagen voor achter de fiets
 

1. Koppelstuk voor aan de shopper.
Het koppelstuk wordt gemonteerd aan het handvat van de shopper. Welk koppelingsstuk u nodig heeft is afhankelijk van het type handvat.


2. Bevestigingsset voor aan de fiets.
Om de boodschappenwagen met koppelstuk aan de fiets te koppelen heeft u een bevestigingsset nodig. Welke bevestigingsset u nodig heeft, hangt af van uw voorkeur èn van uw fiets.


Hieronder vindt u de verschillende fietsbevestigers en koppelstukken. Als u niet precies weet welke u nodig heeft, dan kunt u ons altijd bellen 0343 - 515 472. U kunt ook op de website van de leverancier kijken voor meer informatie: www.andersen-shopper.de.

Sorteer op
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.