Rieten mand boodschappenwagen

Deze gezellige rieten boodschappentrolley van Andersen is met of zonder stof verkrijgbaar. Elke mand is per stuk handgevlochten. De wilgen waar de manden van gevlochten zijn, zijn ecologisch verantwoord verbouwd zonder toevoeging van kunstmest of chemicaliën. De rieten mand boodschappenwagen is in 2 kleuren en 2 formaten verkrijgbaar.

 

 Kleine rieten mand boodschappenwagen
                   
 

Grote rieten mand boodschappenwagen

  

 

Wij hebben altijd een bepaald assortiment boodschappenwagens in onze winkel staan. Als de boodschappenwagen van uw keuze er niet bij staat dan kunnen we deze altijd voor u bestellen.

Sorteer op
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.