Nieuwe toiletverhogers

Goedkope nieuwe toiletverhogers met deksel. Verkrijgbaar in 5 of 10 cm.

Sorteer op
 • Toiletverhoger van 5 cm zonder deksel
  Toiletverhoger van 5 cm zonder deksel

  Het opstaan van de toilet wordt met deze toiletverhoger van 5 cm veel gemakkelijker voor u. De toiletverhoger is eenvoudig en stevig op vrijwel iedere toilet te installeren en weer gemakkelijk te verwijderen.

  Kenmerken:
  . Deze…

  € 33,95
 • Toiletverhoger van 10 cm zonder deksel
  Toiletverhoger van 10 cm zonder deksel

  Met deze toiletverhoger van 10 cm zonder deksel kunt u makkelijker opstaan van de toilet. De toiletverhoger is eenvoudig en stevig op vrijwel iedere toilet te installeren en weer gemakkelijk te verwijderen.

  Kenmerken:
  . Deze…

  € 35,95
 • Toiletverhoger van 15 cm zonder deksel
  Toiletverhoger van 15 cm zonder deksel

  Met deze toiletverhoger van 15 cm zonder deksel kunt u makkelijker opstaan van de toilet. De toiletverhoger is eenvoudig en stevig op vrijwel iedere toilet te installeren en weer gemakkelijk te verwijderen.

  Kenmerken:
  . Deze…

  € 37,95
 • Toiletverhoger van 5 cm met deksel
  Toiletverhoger van 5 cm met deksel

  Met deze toiletverhoger van 5 cm met deksel kunt u makkelijker opstaan van de toilet. De toiletverhoger is eenvoudig en stevig op vrijwel iedere toilet te installeren en weer gemakkelijk te verwijderen.

  Kenmerken:
  . Deze…

  € 42,95
 • Toiletverhoger van 10 cm met deksel
  Toiletverhoger van 10 cm met deksel

  Met deze toiletverhoger van 10 cm met deksel kunt u makkelijker opstaan van de toilet. De toiletverhoger is eenvoudig en stevig op vrijwel iedere toilet te installeren en weer gemakkelijk te verwijderen.

  Kenmerken:
  . Deze…

  € 44,95
 • Toiletverhoger van 15 cm met deksel
  Toiletverhoger van 15 cm met deksel

  Met deze toiletverhoger van 15 cm met deksel kunt u makkelijker opstaan van de toilet. De toiletverhoger is eenvoudig en stevig op vrijwel iedere toilet te installeren en weer gemakkelijk te verwijderen.

  Kenmerken:
  . Deze…

  € 47,95
 • Zachte toiletverhoger van 11 cm
  Zachte toiletverhoger van 11 cm

  Deze zachte toiletverhoger is gemaakt van polyurethaan, is hygiënisch en beschermt tegen bacteriën. Deze zachte toiletverhoger past op de meeste toiletpotten zonder gereedschap of klemmen.

  Kenmerken:
  • Beschermend tegen…

  € 49,50
 • Toiletverhoger met vaste armsteunen - Tina
  Toiletverhoger met vaste armsteunen - Tina

  Deze toiletverhoger met vaste armleuning is ontworpen om de zithoogte van een toilet met 11 cm te verhogen, hierdoor is het mogelijk om toch veilig en comfortabel op een lage toiletpot plaats te nemen. De Tina toiletverhoger is…

  € 59,95
 • Toiletverhoger met wegklapbare armleuningen om veilig te gaan zitten en staan
  Toiletverhoger met wegklapbare armleuningen om veilig te gaan zitten en staan

  Toiletverhoger met armleuningen. Deze toiletverhoger met armleuningen is in 3 verschillende hoogtes instelbaar. Met deze toiletverhoger zit u veilig en kunt u makkelijk opstaan.

  Kenmerken:
  . De armleuningen zijn wegklapbaar.
  . De…

  € 89,95
 • Overtoiletstoel, toiletverhoger over de toilet - ALM81702020
  Overtoiletstoel, toiletverhoger over de toilet - ALM81702020

  Overtoiletstoel, toiletverhoger over de toilet. Deze staande toiletverhoger is in hoogte verstelbaar om deze eenvoudig boven de toilet te kunnen plaatsen. Deze toiletverhoger is multifunctioneel, ook te gebruiken als douchekruk.…

  € 149,95
 • Nobi toiletverhoger van 10 cm met vaste armleuningen
  Nobi toiletverhoger van 10 cm met vaste armleuningen

  Toiletverhoger met vaste armleuningen van 10 cm. Deze toiletverhoger heeft stijlvolle armsteunen aan de zitting. De armleuningen van deze toiletverhoger zijn robuust en veilig.

  Kenmerken
  . Deze toiletverhoger wordt geleverd met…

  € 339,95
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.