Over Zorgoutlet

De Zorgoutlet, Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands thuiszorg hulpmiddelen in Driebergen (Utrecht).

 

Zorgoutlet is een initiatief van Zorg PlusPunt (www.zorgpluspunt.nl) in Driebergen
Zorgoutlet is een thuiszorgwinkel van 1000 m2 in Driebergen waar u nieuwe en tweedehands thuiszorg hulpmiddelen kunt kopen.
 

Nieuwe thuiszorg hulpmiddelen
Zorgoutlet heeft een groot assortiment nieuwe thuiszorg hulpmiddelen op voorraad. U kunt 6 dagen per week bij ons terecht en op zondag op afspraak.


Tweedehands thuiszorg hulpmiddelen
Zorgoutlet zijn wij gestart door eigen ervaring als mantelzorger. Vaak belanden zorghulpmiddelen die niet meer gebruikt worden op zolder, in de schuur of op de stortplaats van de gemeente. Dit is zonde, iemand anders die het niet zo breed heeft kan hier nog plezier van hebben. En het is beter voor het milieu.
 

Onze openingstijden
.Maandag t/m vrijdag van 10.00 -17.00 uur
.Zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uurZorgoutlet
Loolaan 70
3971 PP  Driebergen
0343 - 515 472
Email: info@zorgoutlet.nl


 

Thuiszorgwinkel voor nieuw- en tweedehands sta-op stoelen

 


De Zorgoutlet
De Zorgoutlet is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. De winkel is elke dag open van 10 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen: 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgoutlet.nl.
 

Thuiszorgwinkel Zorg Pluspunt Driebergen

© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.