Bedscherm, kamerscherm

Kamerscherm, bedscherm om privacy te waarborgen. Het is prettig als u een bepaald gedeelte van de kamer kan afschermen om privacy te creeeren. Dit bedscherm is licht, afneembaar en makkelijk verrijdbaar.

Sorteer op
  • Kamerscherm, bedscherm, scherm voor uw bed
    Kamerscherm, bedscherm, scherm voor uw bed

    Verrijdbaar bedscherm, kamerscherm om een bepaald gedeelte van de kamer af te schermen. Met dit bedscherm, kamerscherm creëert uw privacy. Het bedscherm is 4 delig.

    € 199,95
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.