Tweedehands opvouwbare scootmobiel

Tweedehands scootmobiel. Voor een tweedehands scootmobiel kunt u terecht bij Zorgoutlet Driebergen. Deze gebruikte tweedehands scootmobiels zijn door ons nagekeken en voorzien van nieuwe accu`s. De tweedehands scootmobiels kunt u in onze showroom komen bekijken.
 

Tweedehands scootmobiel

Sorteer op
 • Tweedehands opvouwbare scootmobiel Vivo - 16800871
  Tweedehands opvouwbare scootmobiel Vivo - 16800871

  Tweedehands 4-wiel reis-scootmobiel, eenvoudig te demonteren en dus ideaal om mee te nemen in de auto . De Vivo is zeer wendbaar. De brede luchtbanden en geveerde achteras zorgen voor een comfortabele, stabiele wegligging.

  € 995,00
 • Tweedehands opvouwbare scootmobiel Leo 4 - 16812207
  Tweedehands opvouwbare scootmobiel Leo 4 - 16812207

  Deze mini scootmobiel Leo 4 van Invacare is een krachtige demontabele scootmobiel die u in 5 delen kunt demonteren om mee te nemen in de auto. De maximale snelheid is ca. 8 km/u. De actieradius is ca 30 km.

  € 800,00
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.