Nieuwe badkruk, badzitje

Badkrukken, badzitjes en badstoeltjes. Hieronder vindt u ons assortiment stoeltjes voor in bad. Allerlei hulpmiddelen zodat u toch veilig en comfortabel gebruik kunt maken van uw bad.

 

Sorteer op
 • Goedkoop badkrukje - Zorgoutlet - 70110170
  Goedkoop badkrukje - Zorgoutlet - 70110170

  Het badkrukje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het krukje heeft aluminium poten en een kunststof zitting met antislip bovenzijde en gaatjes waar het water door kan weglopen.

  € 59,95 € 49,95
 • Opstapje voor het bad met anti-slip structuur Ashby Step Two - PR46291
  Opstapje voor het bad met anti-slip structuur Ashby Step Two - PR46291

  Opstapje voor het bad met anti-slip structuur, Ashby Step Two opstapje voor het bad. Een makkelijke en veilige manier om het bad in te stappen. De anti-slip structuur van de Ashby Step Two verkleint de kans op uitglijden.

  € 124,95
 • Verstelbaar opstapje voor bad en douche - PR46293
  Verstelbaar opstapje voor bad en douche - PR46293

  In hoogte verstelbaar opstapje voor bad en douche. Dit badopstapje is een ideaal hulpmiddel om in en uit bad te komen. Het krukje is in hoogte verstelbaar en heeft veilige anti-slipdoppen.

  € 57,95
 • Opvouwbaar douchekrukje - PR46034
  Opvouwbaar douchekrukje - PR46034

  Opvouwbaar douchekrukje om makkelijk op te bergen of om mee te nemen op vakantie. Dit opvouwbare douchekrukje is ontworpen voor zowel comfort als veiligheid onder de douche of in bad.

  € 55,95
 • Sterk en lichtgewicht badzitje met anti-slip zitting, Cosby - PR46408
  Sterk en lichtgewicht badzitje met anti-slip zitting, Cosby - PR46408

  Badzitje, zitje voor in bad. Sterk en lichtgewicht badzitje met anti-slip zitting. Het badzitje is speciaal ontwikkeld voor zwaardere mensen. Het heeft een comfortabele vorm en gedeeltelijke uitsparing voor persoonlijke hygiëne.

  € 51,95
 • Van bad naar inloopdouche in 1 dag
  Van bad naar inloopdouche in 1 dag

  Van bad naar inloopdouche in 1 dag. Het in en uit bad stappen kan op een gegeven moment meer moeite gaan kosten. Een inloopdouche is dan veiliger. Een adviseur komt langs om uw wensen te bespreken. U onvangt daarna een offerte.

 • Badzitje voor in uw bad - MWPR-BS-PP-B
  Badzitje voor in uw bad - MWPR-BS-PP-B

  Dit zitje kunt u hangen in uw bad. Het badzitje is in breedte en hoogte verstelbaar. Dit badzitje is in 3 posities in hoogte verstelbaar.

  € 99,75
 • Draaibaar badzitje, badstoeltje met armleuningen
  Draaibaar badzitje, badstoeltje met armleuningen

  Draaibaar badzitje om makkelijker in en uit bad te komen. Dit draaibare badzitje draait in stapjes van 90°. Door de armleuning zit u stevig en veilig.

  € 94,95
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.