Nieuwe stokken voor slechtzienden en blinden

Nieuwe stokken voor slechtzienden en blinden. Wij hebben opvouwbare stokken, niet opvouwbare stokken en toebehoren voor de stokken.

Sorteer op
 • Hybride taststok opvouwbaar in 5 delen - HG4050
  Hybride taststok opvouwbaar in 5 delen - HG4050

  Lichtgewicht hybride taststok HO. Ambutech hybride taststok met carbonfiber tussenstukken voor een langere levensduur. De hybride taststok met carbonvezel is leverbaar in de lengtes: 90 - 160 cm (in stappen van 5 cm). De hybride…

  € 65,00
 • Ambutech Roller Bal HO - STMT4060
  Ambutech Roller Bal HO - STMT4060

  Ambutech HO roller bal met diameter van 5 cm. De rollerbal van Ambutech is een lichtgewicht rollerbal en zodoende gemakkelijk te manoeuvreren. De rollerbal van Ambutech is ideaal om obstakels mee te detecteren.

  De Zorgoutlet
  De…

  € 15,95
 • Steunstok hout, rond voor blinden en slechtzienden
  Steunstok hout, rond voor blinden en slechtzienden

  Steunstok van hout voor blinden en slechtzienden. Deze steunstok is geschikt voor heren en dames.

  Specifiaties:
  . De stok is van hout.
  . Het gewicht is 255 gram

  De Zorgoutlet
  De Zorgoutlet is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij…

  € 32,50
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.