Tweedehands kleding voor rolstoel en scootmobiels

Tweedehands kleding voor rolstoel en scootmobiels bij Zorgoutlet. Deze gebruikte kleding voor rolstoel en scootmobiel is allemaal door ons gewassen. Met deze kleding kunt u altijd op stap.

 

Sorteer op
 • Tweedehands rolstoel regenmantel (gevoerd) - 166708
  Tweedehands rolstoel regenmantel (gevoerd) - 166708

  Tweedehands rolstoel regenmantel (gevoerd) in maat L. Deze nette tweedehands regenmantel voor de rolstoel is van het merk ITFITS.
  Deze tweedehands regenmantel kan helemaal opengemaakt worden. De regenmantel is gevoerd en beschermd…

  € 95,00
 • Fleece deken, plaid voor op uw bed
  Fleece deken, plaid voor op uw bed

  Zachte micovezel fleece deken, plaid voor uw rolstoel in een royale afmeting van 150 x 200 cm. Het plaid geeft u extra warmte als u bijvoorbeeld in uw scootmobiel of rolstoel zit. Maar op uw bed is het ook heerlijk.

  € 24,95
 • Tweedehands scootmobielkleding, beenzak - 1672069
  Tweedehands scootmobielkleding, beenzak - 1672069

  Een waterdichte beenbedekking met een thermisch gewatteerde vachtvoering voor extra warmte. Snel en gemakkelijk op schoot en om de benen te leggen. Kan met een eenvoudige kliksluiting bevestigd worden.

  € 93,95
 • Tweedehands regencape voor rolstoel - 162099
  Tweedehands regencape voor rolstoel - 162099

  Tweedehands zeer nette regencape voor een rolstoel met een lengte van 190 cm.

  € 50,00
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.