Boodschappenwagen, boodschappentrolley met grote wielen

 

Royal shopper met 3-spaken wielenRoyal Shopper met wielen met metalen spakenRoyal Shopper met kogellager wielenRoyal Shopper Plus boodschappenwagen met spatbordenTura Shopper, boodschappenwagen met extra grote wielen en 3-standen handvatShopper, boodschappentrolley met luchtbanden

 

Zorgoutlet heeft veel verschillende boodschappentrolleys met grote wielen in het assortiment. De boodschappenwagens, boodschappentrolleys met grote wielen van Andersen zijn heel veelzijdig en lopen heel comfortabel. Met deze boodschappenwagen met grote wielen zijn stoepranden, klinkertjes en drempels geen probleem. U heeft de keuze uit 5 modellen boodschappentrolleys met grote wielen.


Luchtbanden
De boodschappenwagens met grote wielen met luchtbanden zijn bij elkaar gezet zodat u die keuze direct kunt maken.

© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.