Verkoop van uw spullen

De Zorgoutlet verkoopt graag uw spullen via onze website en in onze winkel te Driebergen. Heeft u tweedehands zorghulpmiddelen (tweedehands rollator, tweedehands rolstoel, tweedehands vervoerstoel, tweedehands sta-op stoel, tweedehands hoog/laag bed of tweedehands seniorenbed, tweedehands hometrainer of tweedehands, douche- en badhulpmiddelen) dan kunt u bij ons terecht.

Voor informatie over de voorwaarden kunt u telefonisch contact met ons opnemen of per e-mail. Ons telefoonnummer is: 0343 - 515 472, ons e-mailadres: info@zorgoutlet.nl.

Zorgoutlet is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel in Driebergen en  verzorgen allerlei soorten dienstverlening. Kijk voor meer informatie op: www.zorgpluspunt.nl.

 

 

 

 

 

© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.