Nieuwe opvouwbare scootmobiel

De Zorgoutlet heeft ook nieuwe scootmobiels in het assortiment. Hieronder ziet u verschillende scootmobiels.

Sorteer op
 • Scootmobiel voor in de auto - Invacare Colibri
  Scootmobiel voor in de auto - Invacare Colibri

  Compacte opvouwbare scootmobiel om makkelijk mee te nemen in de auto. Deze compacte scootmobiel is eenvoudig uit elkaar te halen zonder gereedschap dankzij het unieke Invacare LiteLock™ systeem en past daarmee eenvoudig in…

  € 1.099,00 € 995,00
 • Scootmobiel om mee te nemen in de auto, Travelux Zoom 4
  Scootmobiel om mee te nemen in de auto, Travelux Zoom 4

  Deze scootmobiel kunt u goed meenemen in de auto. Een ander voordeel van deze scootmobiel is dat deze scootmobiel een uitneembare accucassette heeft. De snelheid is 8 km/u en de actieradius is ca. 15 km.

  € 1.299,00 € 1.195,00
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.