Nieuwe scootmobiel

Sorteer op
 • Scootmobiel Afikim Breeze S3 (FTS3094)
  Scootmobiel Afikim Breeze S3 (FTS3094)

  De scootmobiel Breeze S is winnaar van de prestigieuze Red Dot Design Award. De actieradius is indrukwekkend en hij heeft een krachtige 1350 watt motor.
  Het ergonomische ontwerp maakt de rit nog comfortabeler. Hij heeft een…

  € 6.450,00 € 5.295,00
 • Scootmobiel Afikim Breeze C4 (FTC4093)
  Scootmobiel Afikim Breeze C4 (FTC4093)

  De scootmobiel Breeze C heeft een mooi design en is zeer comfortabel tijdens het rijden. De orthopedische zitting kan 360° draaien wat het instappen makkelijk maakt. Het stuurkolom is naar eigen wens verstelbaar.

  € 4.100,00 € 3.450,00
 • Scootmobiel Afikim Sportster SE (FT00242)
  Scootmobiel Afikim Sportster SE (FT00242)

  Het scootmobiel SE model van Afikim is een stoere scootmobiel met "Harley" look. Hij biedt stabiliteit en veiligheid onder alle weersomstandigheden op elk terrein. Het sterke stalen chassis in combinatie met de motor achterin…

  € 5.840,00 € 4.800,00
 • Comfortable vierwiel scootmobiel ST4D van Drive
  Comfortable vierwiel scootmobiel ST4D van Drive

  Deze scootmiobiel ST4D van Drive is een comfortabele alleskunner. Deze scootmobiel heeft een eenvoudige en intuïtieve bediening van het display, de stuurkolom kan traploos ingesteld worden.

  € 2.395,00
 • Opvouwbare scootmobiel ST3 met vering en zachte PU-wielen
  Opvouwbare scootmobiel ST3 met vering en zachte PU-wielen

  Deze opvouwbare scootmobiel rijdt zeer comfortabel door de vering aan de achterzijd en de "soft PU" banden. Tegen een meerpijs kunt u deze scootmobiel uitbreiden met stoelvering.

  € 1.495,00
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.