Keuken en huishouden

Allerlei hulpmiddelen voor de keuken en hulpmiddelen voor het huishouden. Al deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden makkelijker worden.

 


 

Sorteer op
  • In hoogte verstelbare keuken, aangepaste keuken
    In hoogte verstelbare keuken, aangepaste keuken

    Een in hoogte verstelbare keuken, aangepaste keuken, kan in sommige gevallen wenselijk zijn om zelfstandig in de keuken te kunnen werken.

    Voorbeelden van aangepaste keukens:
    1. Een verstelbaar werkblad of verstelbare keuken- en…

© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.