Nieuwe douchekruk

Nieuwe douchekrukjes. Hieronder ziet u onze nieuwe douchekrukjes.

Sorteer op
 • In hoogte verstelbare douchekruk met armleuningen (539L)
  In hoogte verstelbare douchekruk met armleuningen (539L)

  In hoogte verstelbaar douchekrukje bij Zorgoutlet. Met dit stevige douchekrukje voelt u zich veilig en zeker onder de douche. Dit douchekrukje heeft handvatten aan de zijkant zodat u makkelijk kunt opstaan.

  € 54,95
 • Goedkoop badkrukje - Zorgoutlet - 70110170
  Goedkoop badkrukje - Zorgoutlet - 70110170

  Het badkrukje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het krukje heeft aluminium poten en een kunststof zitting met antislip bovenzijde en gaatjes waar het water door kan weglopen.

  € 59,95 € 49,95
 • Opvouwbaar douchekrukje - PR46034
  Opvouwbaar douchekrukje - PR46034

  Opvouwbaar douchekrukje om makkelijk op te bergen of om mee te nemen op vakantie. Dit opvouwbare douchekrukje is ontworpen voor zowel comfort als veiligheid onder de douche of in bad.

  € 55,95
 • Douchekrukje in hoogte verstelbaar 40-55 cm - MWPR-STA-PP-B
  Douchekrukje in hoogte verstelbaar 40-55 cm - MWPR-STA-PP-B

  In hoogte verstelbaar douchekrukje van 40-55 cm.

  Kenmerken:
  . De hoogte is verstelbaar van 38 tot 50 cm.
  . De diameter van de zitting is 36 cm.
  . Het maximale gebruikersgewicht is 110 kg.

  € 79,95
 • Atlantis driekhoekige douchekruk (hoek douchekruk) - PR46054
  Atlantis driekhoekige douchekruk (hoek douchekruk) - PR46054

  Deze driehoekige douchekruk kunt u makkelijk in een hoek plaatsen en is gemaakt van aluminium. Door de driehoekige vorm is hij ruimtebesparend en door de rubberen doppen voorkomt schuiven. De douchekruk is te demonteren.

  € 56,95
 • Lichte ronde douchekruk met draaibare zitting
  Lichte ronde douchekruk met draaibare zitting

  Zeer lichte aluminium douchekruk met een draaibare kunststof zitting. Door de draaibare zitting kunt u zich gemakkelijker verplaatsen. De draaibare zitting zorgt ook voor extra gemak en comfort bij het douchen.

  € 54,95
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.