Ontspanning voor slechtzienden en blinden

Sorteer op
 • Dobbelstenen met grote cijfers
  Dobbelstenen met grote cijfers

  Dobbelstenen met grote cijfers. Deze dobbelstenen met grote cijfers zijn van hout. De dobbelstenen met grote cijfers voor spelletjes worden per 6 stuks geleverd.

  Specificaties:
  . De dobbelstenen zijn geel met zwarte cijfers.
  . De…

  € 11,95
 • Domino met voelbare tastpunten voor slechtzienden en blinden
  Domino met voelbare tastpunten voor slechtzienden en blinden

  Domino kunststof voor slechtzienden en blinden met tastbare punten. Domino met stenen van wit kunststof met zwarte tastbare punten.

  Specificaties:
  . De domino heeft 55 stenen.
  . De afmeting van de stenen zijn 5 x 2,5 cm.
  . De…

  € 34,75
 • Scrabble voor slechtzienden met grote duidelijke cijfers en letters
  Scrabble voor slechtzienden met grote duidelijke cijfers en letters

  Scrabble voor slechtzienden met grote duidelijke cijfers en letters. Dit scrabble spel wordt geleverd inclusief draaiplateau en 4 letterplankjes.

  € 194,95
 • Nederlandssprekende rolmaat 5 meter voor slechtzienden en blinden
  Nederlandssprekende rolmaat 5 meter voor slechtzienden en blinden

  Sprekende rolmaat van 5 meter voor slechtzienden en blinden. De rolmaat Tape King geeft de maat weer in mm, cm, meters of inch. Het heeft een geheugen voor 10 metingen. Met waterpas, hoekmeter, bandteruglooptoets en riemclip.

  € 189,95
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.