Hulpmiddelen Parkinson

Sorteer op
 • Verzwaard bestek voor mensen met Parkinson
  Verzwaard bestek voor mensen met Parkinson

  Verzwaard bestek van Good Grips voor mensen met Parkinson. Dit verzwaarde bestek voor mensen met Parkinson heeft zachte en schokabsorberende handvatten, die ook bij vochtig worden een goede houvast houden.

  € 27,95
 • Bestek voor mensen met Parkinson
  Bestek voor mensen met Parkinson

  Bestek van Good Grips voor mensen met Parkinson. Dit bestek voor mensen met Parkinson heeft zachte en schokabsorberende handvatten, die ook bij vochtig worden een goede houvast houden.

  Kenmerken:
  • De comfortabele grepen zijn…

  € 22,95
 • Soeplepel Good Grips voor mensen met Parkinson - PR65590
  Soeplepel Good Grips voor mensen met Parkinson - PR65590

  Soeplepel Good Grips, met opstaande rand, voor mensen met Parkinson. Deze soeplepel voor mensen met Parkinson heeft zachte en schokabsorberende handvatten, die ook bij vochtig worden een goede houvast houden.

  € 21,95
 • Gekarteld mes Good Grips voor mensen met Parkinson - PR65592S
  Gekarteld mes Good Grips voor mensen met Parkinson - PR65592S

  Soeplepel Good Grips voor mensen met Parkinson. Dit gekartelde mes voor mensen met Parkinson heeft zachte en schokabsorberende handvatten en is ideaal voor het snijden van vlees.
  Kenmerken:
  . De handgrepen verdikt en gemaakt van…

  € 24,95
 • Heupbeschermer voor mensen met Parkinson, 1-pak voor vrouwen
  Heupbeschermer voor mensen met Parkinson, 1-pak voor vrouwen

  Heupbeschermer voor mensen met Parkinson. Deze heupbeschermer, de Hipshield vrouw, reduceert het risico op heupfacturen. De heupbeschermer, Hipshield is ontworpen om bescherming te bieden bij een val. De heupbeschermer vangt de…

  € 52,95
 • Heupbeschermer voor mannen met Parkinson, 1-pak voor mannen
  Heupbeschermer voor mannen met Parkinson, 1-pak voor mannen

  Heupbeschermer voor mensen met Parkinson. Deze heupbeschermer, de Hipshield man, reduceert het risico op heupfacturen. De heupbeschermer, Hipshield is ontworpen om bescherming te bieden bij een val. De heupbeschermer vangt de klap…

  € 52,95
 • Heupbeschermer voor mensen met Parkinson, per paar
  Heupbeschermer voor mensen met Parkinson, per paar

  Heupbeschermer voor mensen met Parkinson. Deze heupbeschermer, de Hipshield man, reduceert het risico op heupfacturen. De heupbeschermer, Hipshield is ontworpen om bescherming te bieden bij een val. De heupbeschermer vangt de klap…

  € 19,95
 • Parkinson rollator, Gemino 30 Parkinson
  Parkinson rollator, Gemino 30 Parkinson

  De Gemino 30 Parkinson rollator met een vertraagrem, een omgekeerde remfunctie en instelbare laserlijn. De Gemino 30 Parkinson rollator is in 2 uitvoeringen verkrijgbaar.

  € 995,00
 • Parkinson rollator, Gemino 30 Parkinson, Medium
  Parkinson rollator, Gemino 30 Parkinson, Medium

  De Gemino 30 Parkinson rollator met een vertraagrem, een omgekeerde remfunctie en instelbare laserlijn. U kunt deze Parkinson rollator Gemino 30 proberen in onze thuiszorgwinkel in Driebergen.

  Algemeen
  De Gemino 30 Parkinson is…

  € 995,00
 • Good Grips kleine lepel met verdikt handvat voor stevige grip
  Good Grips kleine lepel met verdikt handvat voor stevige grip

  Deze Good Grips lepel is ideaal voor mensen met reuma, Parkinson, spasticiteit en beperkte handcontrole. Dit bestek heeft zachte en schokabsorberende handvaten die ook bij vochtigheid een goede houvast hebben.

  € 19,95
 • Drinkbeker HandSteady voor mensen met Parkinson
  Drinkbeker HandSteady voor mensen met Parkinson

  Deze drinkbeker, de HandSteady, is zeer geschikt voor mensen met Parkinson. De HandSteady is een drinkbeker met een draaibaar handvat waardoor de beker met behulp van de zwaartekracht recht blijft, zelfs bij tremoren.

  € 36,95
 • Tremor, Parkinson hulpmiddel voor eetlepel
  Tremor, Parkinson hulpmiddel voor eetlepel

  Dit hulpmiddel voor mensen met Parkinson zorgt ervoor dat soep of ander voedsel op de lepel blijft liggen. Het is eenvoudig te bevestigen op een standaard lepel.

  € 19,95
© 2011 - 2024 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.