Hulpmiddelen Parkinson

Sorteer op
 • Verzwaard bestek voor mensen met Parkinson
  Verzwaard bestek voor mensen met Parkinson

  Verzwaard bestek van Good Grips voor mensen met Parkinson. Dit verzwaarde bestek voor mensen met Parkinson heeft zachte en schokabsorberende handvatten, die ook bij vochtig worden een goede houvast houden.

  Kenmerken:
  . De…

  € 20,95
 • Bestek voor mensen met Parkinson
  Bestek voor mensen met Parkinson

  Bestek van Good Grips voor mensen met Parkinson. Dit bestek voor mensen met Parkinson heeft zachte en schokabsorberende handvatten, die ook bij vochtig worden een goede houvast houden.

  Kenmerken:
  . De comfortabele grepen zijn tot…

  € 14,95
 • Soeplepel Good Grips voor mensen met Parkinson - PR65590
  Soeplepel Good Grips voor mensen met Parkinson - PR65590

  Soeplepel Good Grips, met opstaande rand, voor mensen met Parkinson. Deze soeplepel voor mensen met Parkinson heeft zachte en schokabsorberende handvatten, die ook bij vochtig worden een goede houvast houden.

  € 15,95
 • Gekarteld mes Good Grips voor mensen met Parkinson - PR65592S
  Gekarteld mes Good Grips voor mensen met Parkinson - PR65592S

  Soeplepel Good Grips voor mensen met Parkinson. Dit gekartelde mes voor mensen met Parkinson heeft zachte en schokabsorberende handvatten en is ideaal voor het snijden van vlees.

  Kenmerken:
  . De handgrepen verdikt en gemaakt van…

  € 15,95
 • Heupbeschermer voor mensen met Parkinson, 1-pak voor vrouwen
  Heupbeschermer voor mensen met Parkinson, 1-pak voor vrouwen

  Heupbeschermer voor mensen met Parkinson. Deze heupbeschermer, de Hipshield vrouw, reduceert het risico op heupfacturen. De heupbeschermer, Hipshield is ontworpen om bescherming te bieden bij een val. De heupbeschermer vangt de…

  € 39,95
 • Heupbeschermer voor mannen met Parkinson, 1-pak voor mannen
  Heupbeschermer voor mannen met Parkinson, 1-pak voor mannen

  Heupbeschermer voor mensen met Parkinson. Deze heupbeschermer, de Hipshield man, reduceert het risico op heupfacturen. De heupbeschermer, Hipshield is ontworpen om bescherming te bieden bij een val. De heupbeschermer vangt de klap…

  € 39,95
 • Heupbeschermer voor mensen met Parkinson, per paar
  Heupbeschermer voor mensen met Parkinson, per paar

  Heupbeschermer voor mensen met Parkinson. Deze heupbeschermer, de Hipshield man, reduceert het risico op heupfacturen. De heupbeschermer, Hipshield is ontworpen om bescherming te bieden bij een val. De heupbeschermer vangt de klap…

  € 19,95
 • Parkinson rollator, Gemino 30 Parkinson
  Parkinson rollator, Gemino 30 Parkinson

  De Gemino 30 Parkinson rollator met een vertraagrem, een omgekeerde remfunctie en instelbare laserlijn. De Gemino 30 Parkinson rollator is in 2 uitvoeringen verkrijgbaar.

  € 995,00
 • Parkinson rollator, Gemino 30 Parkinson, Medium
  Parkinson rollator, Gemino 30 Parkinson, Medium

  De Gemino 30 Parkinson rollator met een vertraagrem, een omgekeerde remfunctie en instelbare laserlijn. U kunt deze Parkinson rollator Gemino 30 proberen in onze thuiszorgwinkel in Driebergen.

  Algemeen
  De Gemino 30 Parkinson is…

  € 995,00
 • Good Grips kleine lepel met verdikt handvat voor stevige grip
  Good Grips kleine lepel met verdikt handvat voor stevige grip

  Deze Good Grips lepel is ideaal voor mensen met reuma, Parkinson, spasticiteit en beperkte handcontrole. Dit bestek heeft zachte en schokabsorberende handvaten die ook bij vochtigheid een goede houvast hebben.

  € 14,95
 • Drinkbeker HandSteady voor mensen met Parkinson
  Drinkbeker HandSteady voor mensen met Parkinson

  Deze drinkbeker, de HandSteady, is zeer geschikt voor mensen met Parkinson. De HandSteady is een drinkbeker met een draaibaar handvat waardoor de beker met behulp van de zwaartekracht recht blijft, zelfs bij tremoren.

  € 29,95
 • Tremor, Parkinson hulpmiddel voor eetlepel
  Tremor, Parkinson hulpmiddel voor eetlepel

  Dit hulpmiddel voor mensen met Parkinson zorgt ervoor dat soep of ander voedsel op de lepel blijft liggen. Het is eenvoudig te bevestigen op een standaard lepel.

  € 16,95
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.