Sprekende klokken en sprekende wekkers voor slechtzienden en blinden

Sorteer op
 • Pratende klok, sprekende klok, sprekende wekker
  Pratende klok, sprekende klok, sprekende wekker

  Pratende klok, sprekende klok, sprekende wekker met zéér duidelijke spraak. Sprekende klok met een natuurlijk ingesproken stem. De sprekende klok meldt de tijd in spreektaal, bv. het is kwart over 12 in de morgen.

  Kenmerken:
  .…

  € 29,95
 • Sprekende klok voor slechtzienden met melding van tijd, dag en datum, drukknop
  Sprekende klok voor slechtzienden met melding van tijd, dag en datum, drukknop

  Duidelijke sprekende klok met instelbaar volume. De wekker is eenvoudig te bedienen door op de grote knop te drukken. Deze sprekende klok heeft tevens een wekfunctie. Als u op de grote knop drukt wordt de tijd digitaal (het is…

  € 34,95
 • Sprekende klok, pratende klok, radiogestuurd - 6425005
  Sprekende klok, pratende klok, radiogestuurd - 6425005

  Sprekende klok, radiogestuurde sprekende wekker met zéér duidelijke spraak. De sprekende klok spreekt de tijd, dag, maand, datum en jaar uit.
  Deze radiogestuurd sprekende klok, wekker, ontvangt elke dag automatisch een…

  € 79,50
 • Sprekende klok met digitale en analoge uitspraak - Easyvox
  Sprekende klok met digitale en analoge uitspraak - Easyvox

  Sprekende klok, sprekende wekker met een natuurlijke stem en volumeregeling. Deze sprekende klok is van hoogwaardige kwaliteit. Deze sprekende wekker geeft naast tijd, ook alarm en kalenderfuncties weer.

  € 159,00
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.