Bedden, matrassen en accessoires

In Zorgoutlet kunt u kiezen voor tweedehands seniorenbedden, tweedehands hoog/laag bedden en nieuwe hoog/laag bedden. Onze tweedehandsbedden zijn allemaal in prima staat en door ons gereinigd.

 


 

Sorteer op
 • Fleece deken, plaid voor op uw bed
  Fleece deken, plaid voor op uw bed

  Zachte micovezel fleece deken, plaid voor uw rolstoel in een royale afmeting van 150 x 200 cm. Het plaid geeft u extra warmte als u bijvoorbeeld in uw scootmobiel of rolstoel zit. Maar op uw bed is het ook heerlijk.

  € 24,95
 • Glijlaken - Voor het gemakkelijk verplaatsen van een persoon in bed
  Glijlaken - Voor het gemakkelijk verplaatsen van een persoon in bed

  Dit glijlaken met een gladde en een stroeve zijde is een simpel en doeltreffend hulpmiddel. Dit glijlaken is geschikt om personen gemakkelijk te verplaatsen in bed.

  € 49,95
© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.