Matras Presstige Deluxe Care (ondersteunend en drukverdelend) van 19 cm

Vorige Artikel 18 van 20 Volgende
€ 599,00 (inclusief 21% btw)

Dit PressTige Deluxe Care zorgmatras is drukverdelend, drukverlagend en zeer ondersteunend. Dit zorgmatras is extra rijk gevuld en bereikt daarmee een hoogte van 19 cm. Dit komt het comfort ten goede en zorgt voor een nog betere positionering en verdeling van het gebruikersgewicht. Dit zorgmatras wordt ingezet als preventief matras ter voorkoming van decubitus tot en met categorie 2.
 


Samenstelling
Dit zorgmatras is gemaakt uit een combinatie van HRC-schuim met een visco-elastische Viscopore schuimlaag. HRC staat voor High Resilience Climate, welke de opvolger is van het traditionele HR-schuim. HRC kenmerkt zich door zijn stabiliteit gedurende het gebruik, welke tot 40% meer behouden blijft dan conventionele schuimsoorten, welke worden toegepast binnen de zorgmarkt.

•  De onderlaag bestaat uit 14 cm HRC ondersteunend en drukverdelend schuim.
 De toplaag bestaat uit 5 cm Viscopore drukverlagend schuim.

 

Kenmerken:
•  Drukverlagend
• Ondersteunend
• Ventilerend en ademend
• Warmte- en vochtregulerend
• Duurzaam

 

Thuiszorgwinkel voor nieuw- en tweedehands sta-op stoelen

 

Thuiszorgwinkel Driebergen


De Zorgoutlet
De Zorgoutlet is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. De winkel is elke dag open van 10 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen: 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgoutlet.nl.
 

Thuiszorgwinkel Zorg Pluspunt Driebergen

© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.