Schapenvacht voor mensen met reuma

Artikel 1 van 1
€ 59,95 (inclusief 21% btw)

Dit schapenvachtje wordt vaak gebruikt voor mensen met reuma. Dit medinale schapenvacht zorgt ervoor dat spieren en gewrichten lekker warm blijven.

 

Kenmerken:
.  Dit schapenvacht is verkrijgbaar in 3 maten (70 tot 90 cm, 100 tot 110 cm en 100 tot 125 cm).
.  Natuurlijk gelooid schapenvacht is gelooid met behoud van de bijzondere natuurlijke eigenschappen van het lamsvel Daarnaast is het schapenvacht vrij van chemicaliën zoals formaldehyde, PCB's, chroom, aluminium en conserveermiddelen
.  Australische schapenvachten worden medisch aanbevolen bij slaapstoornissen, rugklachten, reuma, ischias en andere gewrichts- en pijnklachten
.  Voorkomt en helpt doorligwonden genezen (anti decubitus matras).
.  Warmend in de winter en warmteregulerend en koelend in de zomer maanden.
.  Wassen met wolwasmiddel, op lage temperatuur en tijdens het drogen regelmatig oprekken.

 

De Zorgoutlet
De Zorgoutlet is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. De winkel is elke dag open van 9 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen: 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgoutlet.nl.

Thuiszorgwinkel

© 2011 - 2021 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.