Antidecubitus matras, AD-matras, Presstige Combi Care (alle maten)

Artikel 3 van 4
€ 409,00 (inclusief btw)

Het PressTige Medium Care zorgmatras is een drukverlagend anti-decubitus matras dat zich kenmerkt in duurzaamheid en comfort.
 

Het PressTige Medium Care zorgmatras is gemaakt uit een combinatie van HRC-schuim met een visco-elastische Viscopore schuimlaag. HRC staat voor High Resilience Climate, welke de opvolger is van het traditionele HR-schuim. HRC kenmerkt zich door zijn stabiliteit gedurende het gebruik, welke tot 40% meer behouden blijft dan conventionele schuimsoorten, welke worden toegepast binnen de zorgmarkt. 
 

Slaapcomfort

Viscopore is door haar unieke vervaardigingsmethodiek in staat om zeer zware belastingen aan te kunnen voor langere periodes. Doordat er tijdens het productieproces géén olieimpregnatie wordt toegepast, blijft de openheid van de celstructuur gewaarborgd.
Dit matras wordt ingezet als preventief matras ter voorkoming van decubitus tot en met categorie 2.
 

Eigenschappen zorgmatras Presstige Basic Care

 

Specificaties:
•  De onderlaag bestaat uit 10 cm HRC ondersteunend en drukverdelend schuim.
De toplaag bestaat uit 4cm Viscopore drukverlagend schuim.
Dit matras is verkrijgbaar in verschillende maten.
Dit matras is verkrijgbaar met een stoffen hoes of een incontinentiehoes.



Incontinentie hoes (PU-hoes)
De Deron incontinentie hoes verlengt de levensduur van het matras. Het PU-gecoate materiaal beschermt het matras tegen vuil en vocht en zorgt daarnaast voor de juiste ventilatie. De hoes is bi-elastisch, anti-allergisch, machinaal wasbaar tot 95°C en is eenvoudig te reinigen met desinfectantia.

 

Stoffen dubbeldoek hoes
De Deron dubbeldoek hoes bevat Tencel® (Lyocell). Deze wondervezel bestaat uit een nano-structuur en is gemaakt van natuurlijke houtcellulose. Dit biedt een natuurlijke koeling, een uitstekend vochtmanagement en gaat bacteriegroei tegen. Daarnaast is de dubbeldoek hoes anti-allergisch en machinaal wasbaar tot 60°C.


Brochure
Hier vindt u de brochure van het Presstige Combi Care matras.
 

Thuiszorgwinkel voor nieuw- en tweedehands sta-op stoelen

 

Thuiszorgwinkel Driebergen


De Zorgoutlet
De Zorgoutlet is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. 

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen: 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgoutlet.nl.
 

Thuiszorgwinkel Zorg Pluspunt Driebergen

© 2011 - 2024 Zorgoutlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.